Ik kan mijn informatie niet uploaden/bewaren

Als je problemen ondervindt bij het uploaden van afbeeldingen, dan kan het zijn dat je probeert een bestandstype te uploaden dat het systeem niet kan accepteren, bijv. PDF- of doc-bestanden. Het kan ook zijn dat je bestand te groot is.

Als je bijgewerkte informatie niet wordt opgeslagen, probeer dan telkens één sectie tegelijk in te vullen. Klik vervolgens elke keer op 'Alle informatie opslaan' onderaan de pagina.

Als je problemen blijft ondervinden, stuur dan een screenshot/screenshots en een beschrijving van het probleem naar de klantendienst.